Διαγωνισμοι

Σπήλαιο Κάψια Καφέ: Μία φωτογραφία σε στέλνει... Ρώμη!

Ο Αρκαδία 93.8 σε συνεργασία με το "Σπήλαιο Κάψια Καφέ", διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και σάς στέλνει στην Αιώνια πόλη, τη Ρώμη!

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΕΔΩ:

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Στο Σπήλαιο Κάψια Καφέ πήγατε;

- Φωτογραφία βγάλατε;

- Στείλτε μας τη φωτογραφία σας (κατά προτίμηση χωρίς πρόσωπα, μόνο τον χώρο) και μπείτε στον διαγωνισμό για δύο αεροπορικά εισιτήρια με προορισμό τη μαγική Ρώμη!

 

Τίτλος του διαγωνισμού μας, "Σπήλαιο Κάψια Καφέ".

Δείξτε μας την καλύτερή σας φωτογραφία και κερδίστε  δύο αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή και προορισμό τη Ρώμη, χορηγία του "Σπήλαιο Κάψια Καφέ"! 

Οι φωτογραφίες θα έχουν θέμα το εσωτερικό ή το εξωτερικό του "Σπήλαιο Κάψια Καφέ". Προσοχή, να μην περιέχουν υπογραφές και υδατογραφήματα.

Τρόπος συμμετοχής:

- Κάνετε like στη σελίδα Σπήλαιο Κάψια Καφέ

- Μας στέλνετε τη φωτογραφία σας, μέχρι την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου.

- Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου όλες οι φωτογραφίες "ανεβαίνουν" στο Facebook του σταθμού και τίθενται σε ψηφοφορία!

- Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes μέχρι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00, "χαρίζει" στον ιδιοκτήτη της δύο αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη!

Τρόπος Υποβολής

- Επιλέξτε 1 φωτογραφία σε μορφή jpg.

- Μετονομάζετε το αρχείο με το ονοματεπώνυμο σας στα λατινικά π.χ. Maria Papadopoulou.jpg

- Μας στέλνετε όνομα, τηλέφωνο και τη φωτογραφία σας, είτε με μήνυμα inbox στο fb του σταθμού (Radio Arcadia 93.8), είτε με mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μέχρι την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου.

Ανακοίνωση νικητών

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, στις 10:00, στην εκπομπή "Πάνω στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου.

Επίσης, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής από το σάιτ arcadia938.gr και τα social media Facebook & Instagram. 

Λίγα λόγια για το Σπήλαιο Κάψια Καφέ:

"Βρισκόμαστε 15 χιλιόμετρα μακριά από την Τρίπολη και 1,5 χιλιόμετρο από το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό Κάψια, δίπλα σε ένα από τα πιο αξιόλογα σπήλαια της ελληνικής επικράτειας, στην περιφέρεια της κλειστής γεωλογικής λεκάνης του Μαντινειακού οροπεδίου που συνδέεται με το περίπλοκο σύστημα από φυσικές καταβόθρες που χαρακτηρίζουν τον υδροφόρο ορίζοντα. Το σπήλαιο πλαισιώνεται από χρώματα εκρηκτικά, κόκκινα και κίτρινα και γαλάζια δημιουργούν ένα έργο τέχνης απαράμιλλης ομορφιάς φτιαγμένο από την ίδια τη φύση.

Σε συνδυασμό με την ελληνική φιλοξενία, πιστοί στις ελληνικές παραδόσεις, με αγνά ελληνικά προϊόντα, ατελείωτο μεράκι και  πάντα με κύριο γνώμονα  την ευχαρίστηση των φιλοξενούμενων, περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε στο όμορφο Καφέ μας!"

Το Σπήλαιο Κάψια Cafe είναι ανοικτό καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα έως αργά το απόγευμα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ.

 

Όροι Συμμετοχής: 
- Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να πάρει μέρος με ΜΙΑ μόνο φωτογραφία. Επίσης οι φωτογραφίες ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό αποκτούν όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα. 
Ο Αρκαδία 93.8 διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τον παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του, χωρίς οι συμμετέχοντες να έχουν ουδεμία αξίωση κατά του Αρκαδία 93.8 από την αιτία αυτή.
Τα εισιτήρια ισχύουν από 1η Μαρτίου 2019 έως 30 Ιουνίου 2019. Ο νικητής θα έρθει σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του "Σπήλαιο Κάψια καφέ" για να καθορίσουν την ημερομηνία χρήσης των εισιτηρίων. 
Ο Αρκαδία 93.8 διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους νικητές να προσκομίσουν το αυθεντικό αρχείο της φωτογραφίας προκειμένου να διαπιστωθεί η ιδιοκτησία της φωτογραφίας, σε περίπτωση που εγερθεί ζήτημα από άλλον υποψήφιο ή τρίτο πρόσωπο, σχετικά με την ιδιοκτησία κάποιας φωτογραφίας.
Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά δικαιώματα αυτών, πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της νομοθεσίας και να μην είναι προσβλητικές ή ανήθικου περιεχομένου.
Ο Αρκαδία 93.8 διατηρεί το δικαίωμα αναδημοσίευσης αυτών.
Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59, η υποβολή φωτογραφιών είναι άκυρη.
Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή του Διαγωνισμού, εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της ανακοίνωσης και αποστολής σε αυτούς σχετικού γραπτού μηνύματος, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του δώρου. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η συμμετοχή του στο διαγωνισμό δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.  
Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και της φωτογραφίας του, άνευ χρηματικού ανταλλάγματος στο πλαίσιο διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού.
Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.