Διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ"-ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Ο Αρκαδία 93.8 εξασφάλισε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures", το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

1. ΓΚΟΥΖΙΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

2. ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

Μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη "δεινόσαυροι", ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας! 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10 το πρωί στην εκπομπή "Πάνω στην ώρα" με την Δέσποινα Παπαδάτου.

ΔΙΕΥΚΡΊΝΗΣΗ: Οι 2 διπλές προσκλήσεις είναι ΜΟΝΟ για την παράσταση στις 17:00 το απόγευμα!


Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures είναι μια διαδραστική παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά από 2,5 ετών και πάνω και εξελίσσεται σ’ ένα φανταστικό προϊστορικό περιβάλλον όπου πολλά και απρόοπτα μπορούν να συμβούν.

Η ιστορία διαδραματίζεται σ’ ένα νησί στην εποχή των Δεινοσαύρων, με πρωταγωνιστές μια παρέα παιδιών και τον καθηγητή τους που στις εξερευνήσεις τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά αλλόκοτα και παράξενα γεγονότα. Η παρουσία εντυπωσιακών κινούμενων δεινοσαύρων που μοιάζουν αληθινοί θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας πρωτότυπης αληθοφανούς ατμόσφαιρας με φαντασμαγορικά εφέ που θα ξετρελάνει τα παιδιά.  

Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures είναι η αυθεντική παράσταση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε παραγωγή της εταιρείας Dum Spyro Spero.


Παίζουν οι ηθοποιοί: 

Χάρης Μαυρουδής, Μαριάννα Λαγουρού, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Μαρία Γκιώνη, Στυλιανή Κλείδωνα, Δημήτρης Γαλανάκης.


ΤΡΙΠΟΛΗ

ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : 17.00 & 19.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΣΤΡΟ : Ηρώων Πολυτεχνείου 22 Τηλέφωνο 2710 222244

Viva.gr 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ 10 EURO

Πληροφορίες για παραστάσεις σχολείων:  Πάνος Ιωαννίδης 6987107922 & 6986003834 


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.