Διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: "Ο Μισάνθρωπος" - 2 διπλές προσκλήσεις - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!!

Ο Αρκαδία 93.8 εξασφάλισε δύο διπλές προσκλήσεις για το κλασικό θεατρικό έργο "Ο Μισάνθρωπος" του σπουδαίου Γάλλου κωμωδιογράφου Μολιέρου από την Θεατρική Ομάδα Τρίπολης.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ

ΘΩΜΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΟΣ


Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

Μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη "Μισάνθρωπος", ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στην εκπομπή "Έι εσείς οι απ' έξω" με τον Γιώργο Ηλιόπουλο.

* ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙς ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 12/05/2023!


Λίγα λόγια για την παράσταση...

Γραμμένος τον 17ο αιώνα, «Ο Μισάνθρωπος» έχει χαρακτηριστεί ως η πιο εκλεπτυσμένη κωμωδία του Μολιέρου ενώ και ο ίδιος ο συγγραφέας είχε πει για αυτήν πως «ποτέ δεν έγραψα καλύτερο έργο, κι ούτε μπορώ να γράψω τίποτε καλύτερο».

Ένας άνθρωπος στριφνός, φαινομενικά άτεγκτος και αντιπαθής, με βαθιά κρυμμένες ευαισθησίες και εμφανείς ανθρώπινες αδυναμίες, καλείται να συνυπάρξει στο κοινωνικό σύνολο, να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει, ενώ παράλληλα ερωτεύεται και παθιάζεται με μια γυναίκα που είναι ακριβώς ό,τι εκείνος λέει πως απεχθάνεται. Χτυπώντας αλύπητα την υποκρισία της ανθρώπινης φύσης, ο «Μισάνθρωπος» είναι και θα είναι πάντα επίκαιρος, όσο οι άνθρωποι παραμένουν διπρόσωποι.

Η Θ.Ο.Τ., 20 χρόνια μετά την πρώτη της απόπειρα στον Μολιέρο, τον ξαναπροσεγγίζει με άλλη ματιά, τιμώντας παράλληλα τα 400 χρόνια από τη γέννησή του και τα 350 χρόνια από τον θάνατό του.

Παίζουν (αλφαβητικά): Γιάννης Αγγελάκος, Αγγελική Αλειφεροπούλου, Βένια Αντωνοπούλου, Μαρίνος Δελής, Μαριάννα Ευθυμίου, Δημήτρης Καραμήτζος, Κωνσταντίνα Λίτσα, Βαλάντης Μακρής, Κώστας Μακρής, Χαρά Μιχάλη, Ελπινίκη Μπιστόλα, Αντώνης Παπαγεωργίου, Νίκη Παπαγεωργίου, Μεταξία Ρουσάλη, Κωνσταντίνος Σκιντζής, Ανδρέας Σύριος

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Σκιντζής- Μουσική: Γιάννης Μακρής & Τάκης Μαντζουράνης- Σκηνογραφία: Πένυ Σωτηροπούλου- Κοστούμια: Μαρία Καρκούλη- Φωτισμοί: Νίκος Μπουρεξής


Εισιτήρια

Είσοδος 10€, για την ενίσχυση του σωματείου.

Μειωμένη είσοδος 7€ (για μαθητές, φοιτητές και Α.Μ.Ε.Α.)

Προπώληση εισιτηρίων θα καθημερινά, 11:00 - 13:00 και 18:00 – 20:30 στο φουαγιέ του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου (2710-233111), κατά τις ώρες προπώλησης εισιτηρίων, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας και στις σελίδες της Ομάδας μας σε Facebook και Instagram.


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.