Επικαιροτητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου - Πατρών

Μέσω παράκαμψης από την παλαιά Εθνική Οδό θα εξυπηρετείται η κυκλοφορία προς Αθήνα στην εθνική Κορίνθου - Πατρών μεταξύ των κόμβων Δερβενίου και Ξυλοκάστρου.



Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν από τις 15.00 την Τετάρτη έως το αργότερο τις 07.00 την Πέμπτη. Η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά επί της ΝΕΟ, μέσω τοπικής παράκαμψης από το χώρο του εργοταξίου.


Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης της Γέφυρας της Άνω Διάβασης στη ΧΘ 133,9 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος της  Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).


Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν κατά το δυνατόν, τις μετακινήσεις τους στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του οδικού δικτύου.


Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.


ΠΗΓΗ:nautemporiki.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.