Επικαιροτητα

Ο Νικολόπουλος διεγράφη αλλά δεν δίνει την έδρα του

Ο ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, Νίκος Νικολόπουλος, μίλησε σχετικά με την διαγραφή του από την ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και εξηγεί γιατί δεν παραδίδει την έδρα του.



"Ήξεραν ότι δεν μασάω και δεν κάνω εκπτώσεις. Να μην παριστάνουν τους έκπληκτους", δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και συνέχισε:


"Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Δεν έχω λόγο να παραδώσω την έδρα μου. Την έδρα τη δίνουν οι πολίτες".


"Με ξέρουν καλά. Από την πρώτη εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα όταν κάποιοι κλαψούριζαν, έπαιρνα τη σφουγγαρίστρα της επανάστασης και σκούπιζα τα δάκρυα τους, γύριζα όλη την Ελλάδα" υπογράμμισε.


"Παραμένω στη βουλή ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος που θα δίνω τη συγκατάθεσή μου σε οτιδήποτε καλό", πρόσθεσε.


Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία απάντησε:

"Αν η Νέα Δημοκρατία ορέγεται να μπει σε μία οικουμενική κυβέρνηση και να εφαρμόσει το μνημόνιο, όχι. Πρέπει να υπάρχει μία φωνή στην κεντροδεξιά, που να ορίζει ότι υπάρχει άλλος δρόμος".


"Οι περισσότεροι στη Νέα Δημοκρατία θέλουν να επιστρέψουν στην κυβέρνηση  με όποιο τίμημα. Τότε, το ενδεχόμενο επιστροφής μου είναι θεόκλειστο", κατέληξε.

 

ΠΗΓΗ:enikos.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.