Επικαιροτητα

Βουλευτές ζητούν σύγκληση της Κ.Ο

Το μπάχαλο στη Νέα Δημοκρατία δεν έχει τέλος. 

 

Η αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διεξαγάγει τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου της Προέδρου, θα έχει για καιρό τις παρενέργειές της στο σύνολο του κόμματος.

 

Δεκατέσσερις βουλευτές - ανάμεσα τους και ο Αρκάς βουλευτής Κώστας Βλάσης - και δύο ευρωβουλευτές με επιστολή τους στους τέσσερις υποψηφίους προέδρους και στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ζητούν την άμεσα σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

 

Από την πλευρά του ο κ. Πλακιωτάκης με δηλώσεις του έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, προτείνει την άμεση σύγκληση της ΚΕΦΕ, σύμφωνα με το καταστατικό.

 

Μιλάμε για την ίδια ΚΕΦΕ που είχε την ευθύνη για την διεξαγωγή του σημερινού φιάσκου, για την ΚΕΦΕ από την οποία δεν έχει παραιτηθεί κανείς μέχρι τώρα…

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.