Επικαιροτητα

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Σύλλήψεις για παρανομίες

Συνελήφθησαν στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο άτομα για ναρκωτικά και παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

 

Συνελήφθησαν, χθες (28.11.2015) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 57 και 54 ετών, αντίστοιχα γιατί όσον αφορά τον 57χρονο, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία και κατασχέθηκαν δώδεκα (12) ναρκωτικά δισκία και τμήμα δισκίου, η χημική σύσταση του οποίου ερευνάται, μικροποσότητα κάνναβης, ένας τρίφτης κάνναβης, -310- λαθραία τσιγάρα και αντικείμενα που σχετίζονται με τη χρήση ηρωίνης, ενώ όσον αφορά τον 54χρονο, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του και κατασχέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -50- εκατοστών, ένα τσιγαριλίκι κάνναβης και 20 λαθραία τσιγάρα. 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.