Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: "Προσέχετε για να...μην έχετε!" (VIDEO)

Η Τρίπολη συμμετέχει στην προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για το AIDS με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ιού.

 

Η Φωτεινή Τραχανά, κοινωνιολόγος και στέλεχος στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας "Ανέλιξη" μίλησε για την ημέρα αυτή και για τον ιό του HIV/AIDS: "Σε συνεργασία φέτος με τον φαρμακευτικό σύλλογο Αρκαδίας και τον σύλλογο οροθετικών προσπαθούμε να δώσουμε το μήνυμα της πρόληψης, της ενημέρωσης και την ευαισθητοποίησης για το AIDS αλλά και της τακτικής εξέτασης. Σε πανελλαδικό επίπεδο το 2014 υπήρξε μια μείωση στους οροθετικούς".


Η Βασιλική Φράγκου πρόεδρος φαρμακευτικού συλλόγου Τρίπολης δήλωσε για τον ιό του HIV/AIDS: " Όλοι οι φορείς μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. Το AIDS μπορεί να μεταδοθεί μέσω σεξουαλικής επαφής χωρίς προφύλαξη, με τη χρήση ίδιας βελόνας, από την οροθετική μητέρα στο νεογνό, με την μετάγγιση μολυσμένου αίματος και με το τατουάζ ή το σκουλαρίκι αν δεν είναι καθαρή η βελόνα".

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.