Επικαιροτητα

Τούντας στον 93.8: "Αναδείξαμε την Τρίπολη"

Στον "Αρκαδία 93.8" και στην εκπομπή της Κατερίνας Κανέλλη "Ραντεβού στις 12" μίλησε ο πρόεδρος της ένωσης Τριπολιτών Αττικής Φώτης Τούντας.

 

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και ώρα 7.30 μ.μ., ενώπιον των Αρχών της Πόλης, ο πρόεδρος της Ενωσης Τριπολιτών κ. Φώτης Τούντας θα παραδώσει στον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή πίνακες - πορτραίτα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη από έξι διακεκριμένους Αρκάδες ζωγράφους. Ακολουθώντας ο καθένας την προσωπική του τεχνοτροπία, θα δημιουργήσουν τα πορτραίτα τους για να δοθούν ως δώρο και να τοποθετηθούν στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Τρίπολης.

 

Οι ζωγράφοι είναι οι: Αγγελος Αντωνόπουλος, Απόστολος Γιαγιάννος (2 πίνακες), Κωνσταντίνα Παπαδημητροπούλου, ΜαριλύΞαγά,  Γεώργιος Ρόρρης και Νίκος Τσαρουχάς.

 

Ο κ. Τούντας αρχικά εξέφρασε την αγάπη των μελών της ένωσης για την Αρκαδία λέγοντας: "Στα 65 χρόνια ζωής της ένωσης Τριπολιτών πραγματοποιήθηκαν πολλές εκδηλώσεις για να αναδειχτούν σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα της Τρίπολης".


Όσον αφορά στους Αρκάδες ζωγράφους και στα έργα που θα δημιουργήσουν με θέμα τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ο πρόεδρος της ένωσης τόνισε: "Έτσι λοιπόν και τώρα απευθυνθήκαμε σε Αρκάδες ζωγράφους, οι οποίοι με αγάπη στον Κολοκοτρώνη και στην ιδιαίτερη πατρίδα τους δέχτηκαν χωρίς καμία αμοιβή να φιλοτεχνήσουν τους πίνακες με την μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη".

 


Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη του κ. Φώτη Τούντα

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.