Επικαιροτητα

Ο "Steve Jobs της Βιώσιμης Ανάπτυξης" στην Κυνουρία

Tον παγκοσμίου φήμης Βέλγο οικονομολόγο και εμπνευστή της Μπλέ Οικονομίας, τον αποκαλούμενο κι ως "Steve Jobs της Βιώσιμης Ανάπτυξης", Dr. Gunter Pauli, θα φιλοξενήσουv ως κεντρικό ομιλητή στο χωριό Αγιάννη, της Βόρειας Κυνουρίας.

 

 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, την Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2015, ο ομιλητής θα μας περιγράψει με ποιό τρόπο μπορούμε να υλοποιήσουμε καινοτομικά επιχειρηματικά μοντέλα φιλικά προς το περιβάλλον και θα μας παρουσιάσει μια σειρά από τα οποία έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία σε χώρες του εξωτερικού. Θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πως εφαρμόζονται τα εργαλεία της Μπλε Οικονομίας και να συζητήσουν, να μοιραστούν τις ιδέες τους για το δικό τους επιχειρηματικό μοντέλο.

 

Την οργάνωση του διήμερου σεμιναρίου και του ελληνικού παραρτήματος έχει αναλάβει η ομάδα THE MERAKI PEOPLE, στόχος της οποίας είναι η αναγέννηση και αναβίωση των σχεδόν ερειπωμένων ελληνικών χωριών σε ζωντανές και παραγωγικές κοινότητες Η πρώτη προσπάθεια "πιλότος" πραγματοιείται στον Αγιάννη της Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με διεθνείς φορείς (Πανεπιστήμια, δίκτυα καινοτομίας, οικονομικούς οργανισμούς).

 

Τη παραπάνω δράση υποστηρίζει η Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε. www.militos.org, στο πλαίσιο (παράλληλα) της οποίας θα παρουσιάσει την Παρασκευή 25/09 τη δωρεάν, διαδικτυακή και διαδραστική πλατφόρμα εκπαίδευσης και κατάρτισης αγροτών σε μάρκετινγκ, branding και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Farm inc.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής στη διήμερη διάλεξη και συμπληρωματικές αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Χριστιάνα Γαρδικιώτη Χριστιάνα Δημ. Γαρδικιώτη THE MERAKI PEOPLE

- Facebook

- τηλ. 6999171819

- e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.