Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εκδήλωση για τον εθελοντισμό (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο (5/12), εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού από εθελοντές, η οποία εντάσσεται στην διεκδίκηση της υποψηφιότητας της Τρίπολης για πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.



Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της υποψηφιότητας της Τρίπολης για πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021 και δήλωσε πώς: "Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει όλες τις πρωτοβουλίες που εκφράζουν τον εθελοντισμό".


Η Αναστασία Μπεντεβή κοινωνιολόγος και υπεύθυνη στο κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων του οργανισμού ΟΚΑΝΑ κατά των ναρκωτικών τόνισε πως: "H  σημερινή εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι αποτέλεσμα μίας ομάδας 20 ατόμων που προέρχονται από εθελοντικούς φορείς", ενώ στην συνέχεια δήλωσε: "Ψάξαμε και βρήκαμε το προσωπικό νόημα για την ημέρα αυτή, όπου είναι η αγάπη, η φροντίδα και η υποστήριξη προς τον συνάνθρωπο".


Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.