Επικαιροτητα

ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Ολιγωρία στις εργασίες...

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Νοεμβρίου η 4η Μονάδα του ΑΗΣ Μεγαλόπολης - Β είναι εκτός λειτουργίας.


Στο χώρο της εκφόρτωσης του TP βρίσκονται έκτοτε μερικές εκατοντάδες τόνοι τέφρας - γύψου χωρίς να έχουν μεταφερθεί από τον εργολάβο που εκτελεί την συγκεκριμένη εργασία στο χώρο απόθεσης και διάστρωσης όπως προβλέπεται - σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα - από το σημείο εκφόρτωσης.


Το παραπάνω γεγονός δημιουργεί περιβαλλοντική επίπτωση στην ευρύτερη περιοχή παραβιάζοντας τους περιβαλλοντικούς όρους της σύμβασης. Ο εν λόγω εργολάβος προφανώς ιεραρχεί την εκτέλεση των εργασιών κατά τη δική του κρίση και τα δικά του συμφέροντα. Αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση αυτή αντιστοιχεί στη Διεύθυνση του ΛΚΜ ως επιβλέπουσα αρχή και στη Διεύθυνση του ΑΗΣ Μ - Β.


Καταγγέλλοντας το παραπάνω γεγονός επιβάλλεται:

•    Η άμεση μεταφορά της συγκεκριμένης ποσότητας τέφρας- γύψου στο χώρο απόθεσης.
•    Η εφαρμογή και τήρηση των περιβαλλοντικών όρων μεταφοράς και διάστρωσης.
•    Η αναζήτηση και τον καταλογισμό των πιθανών ευθυνών στην εταιρεία που εκτελεί το εν λόγω έργο για την ολιγωρία και την πλημμελή εκτέλεση των συγκεκριμένων εργασιών.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Σαράντος

Υπεύθυνος Τύπου του Δ.Σ. του Σ.Ο.Σ ΔΕΗ Μεγ/λης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.