Επικαιροτητα

Οικονομικό - Επιχειρηματικό δελτίο Αρκαδίας

Ακολουθεί το επιχειρηματικό – οικονομικό δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας...

 

 

• 10η Διεθνή Έκθεση Νυφικών, Γαμπριάτικων και Ενδυμάτων Αμπιγιέ

Από 2-5 Φεβρουαρίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση από την Ένωση Εξαγωγέων Αιγαίου στην Τουρκία- Σμύρνη (Izmir) με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.  

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και http://ifwedding.izfas.com.tr.

 

• 30η Έκθεση Προϊόντων Μητρότητας, Παιδικών και Μωρουδιακών Ειδών

Η Διεθνής Έκθεση ISTANBUL MOTHER CHILD BABY MATERIALS EXHIBITION (30η Έκθεση Προϊόντων Μητρότητας, Παιδικών και Μωρουδιακών Ειδών) πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 17 Ιανουαρίου 2016 από την Ένωση Εξαγωγέων Uludağ στην Istanbul - Turkey με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και http://www.cbmeturkey.com/?lng=en    

 

• Τέλος στις χάρτινες αποδείξεις

Από την 1η Ιανουαρίου 2016, το υπουργείο Οικονομικών δεν θα αναγνωρίζει καμία έκπτωση δαπάνης η οποία δεν έχει γίνει με πλαστικό χρήμα ή μέσω τραπεζικής συναλλαγής. προκειμένου να χορηγήσει έκπτωση φόρου, ενώ προωθεί και τη σταδιακή σύνδεση των ταμειακών μηχανών με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Για να το αφορολόγητο των 9.550 ευρώ θα απαιτούνται αποδείξεις ίσες με το 10% του συνολικού εισοδήματος, με μέγιστο όριο 10.500 ευρώ. Από το μέτρο θα εξαιρεθούν ηλικιωμένοι (άνω των 75 ή 80 ετών) και κάτοικοι δυσπρόσιτων περιοχών.

 

• Επιδότηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες  αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).  Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.