Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: "Τα λόγια να γίνουν πράξη..."

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία (3 Δεκέμβρίου)…..μία μέρα που εμείς οι γονείς παιδιών και νέων με αναπηρία-νοητική καθυστέρηση την ζούμε και την γιορτάζουμε κάθε μέρα!!ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΗ!

 

 

Έχουν περάσει πολλές χρονιές 3ης Δεκεμβρίου……….εμείς οι γονείς παιδιών και νέων με αναπηρία- νοητική καθυστέρηση, έχουμε ζήσει ο καθένας μας πάνω από 15!  Τέτοιες μέρες- έχουμε πάρει μέρος σε πολλές  εκδηλώσεις και "γιορτές", έχουμε ακούσει πολλούς λόγους, λόγια και υποσχέσεις, προγράμματα και χρήματα για αξιοποίηση ,έχουμε δει μέχρι και σχέδια κορνιζαρισμένα! Κάποια φορά μάλιστα ένας που μας προσέγγισε για δομή κάλυψης ατόμων με αναπηρία, είχε και το "κλειδί στο χέρι…σε δύο μήνες!" που μάλλον του έμεινε στο χέρι και έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε!,πολλές επισκέψεις  λοιπόν σε φορείς και αρμόδιους ,πολλές επιστολές προτάσεων και δράσεων. Και τώρα;

 

Tώρα σε εμάς τους γονείς δεν αρκούν οι επετειακοί εορτασμοί, δεν μας αρκεί να μας θαυμάζουν ή να μας λυπούνται επειδή τυχαίνει να μεγαλώνουμε και να φροντίζουμε παιδιά –νέους και νέες με αναπηρία-νοητική καθυστέρηση , δεν μας αρκεί να περιμένουμε άλλο τα προγράμματα που έρχονται.

 

Τώρα που τα χρονικά και οικονομικά περιθώρια στέρεψαν, τώρα … την άλλη βδομάδα περιμένουμε  ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ. 

 

ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ-ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.