Επικαιροτητα

Η θετική κίνηση για τις ΒΙ.ΠΕ και οι παρεμβάσεις...

Ακολουθεί το Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Αρκαδίας

 

• Παρέμβαση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τα σενάρια αύξησης εργοδοτικών εισφορών

Για τα σενάρια περί αύξησης εργοδοτικών εισφορών, που έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του και πριν ακόμα περάσει από τις πύλες της Βουλής,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας απέστειλε, σήμερα Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, παρέμβαση του Επιμελητηρίου στους Υπουργούς: Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο και Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γεώργιο Σταθάκη, χαρακτηρίζοντας την μικρομεσαία επιχείρηση ως «Ιφιγένεια» στο βωμό της τρόικας με την επιβολή και άλλων μέτρων. Την παρέμβαση μπορείτε να την βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

 

• Παρέμβαση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τα Αστυνομικά Τμήματα Λεβιδίου και Σταδίου

Την επανεξέταση του θέματος σχετικά με την αναστολή λειτουργίας Α.Τ. Λεβιδίου και Σταδίου του Νομού Αρκαδίας ζητά σε επιστολή του η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στους: Υπουργό Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη, Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα Στέφανο, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη Πέτρο και Δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή Δημήτριο.

"Η ελάχιστη εξοικονόμηση που ενδέχεται να επιτευχθεί από αυτήν την αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων είναι ασήμαντη μπροστά στην ασφάλεια και την προστασία που πρέπει να εξασφαλίζεται για όλους τους πολίτες" αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην επιστολή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. 

Την παρέμβαση μπορείτε να την βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

 

• Θετική κίνηση το σχέδιο επαναλειτουργίας βιομηχανικών μονάδων των ΒΙ.ΠΕ

Επιστολή στην υφυπουργό Βιομηχανίας κα. Θεοδώρα Τζάκρη, απέστειλε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, εκφράζοντας τη στήριξη του – ζητώντας παράλληλα και μία ανοικτή συζήτηση επί του θέματος με όλους τους εμπλεκομένους φορείς και τις επιχειρήσεις - στην πρωτοβουλία για την επαναλειτουργία βιομηχανικών μονάδων των ΒΙ.ΠΕ.

Την παρέμβαση μπορείτε να την βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

 

• Επιδότηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες  αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).  Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.