Επικαιροτητα

Γιατί το "ΕΘΝΟΣ" επέλεξε την Αρκαδία! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Γιάννης Μαντάς – αρχισυντάκτης του travel book της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ – μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" στην εκπομπή "Όλα Τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη για τον ταξιδιωτικό οδηγό της Αρκαδίας, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το Σάββατο (12/10) με την εφημερίδα.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

Πως επιλέξατε την Αρκαδία;

Η Αρκαδία είναι ένας προορισμός, που είναι στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων για την συγκεκριμένη περίοδο και όχι μόνο, γιατί με τον πλούτο που έχει, είναι στην πρώτη γραμμή και τις 4 εποχές.Το χειμώνα βέβαια είναι κάτι πραγματικά ονειρικό. Τα χρώματα που συναντά κανείς, τα ορεινά χωριά και η ατμόσφαιρα στην Αρκαδία είναι κάτι το μοναδικό.

 

Ποιες περιοχές επισκεφθήκατε για να φτιάξετε αυτόν το οδηγό;

Στην ουσία το περιοδικό καλύπτει ένα μεγάλο αφιέρωμα σε ολόκληρο το νομό Αρκαδίας. Από την Τρίπολη μέχρι τα ορεινότερα χωριά της Γορτυνίας, την Μεγαλόπολη, καθώς και την βόρεια και νότια Κυνουρία.

 

Πόσο χρόνο σας πήρε για να ετοιμάσετε τον ταξιδιωτικό οδηγό και πιο ήταν εκείνο το ιδιαίτερο στοιχείο που σας έκανε να επιλέξετε την Αρκαδία;

 

Ο χρόνος προετοιμασίας ποτέ δεν είναι αρκετός. Οσο χρόνο και αν αφιερώσεις σε μια περιοχή, πάντα θα αποδειχθεί λίγος. Όσο χρόνο και να αφιερώσεις, πάντα θα ήθελες και κάτι παραπάνω.

 

Υπάρχουν διαδρομές στην Αρκαδία, που εναλλάσσουν εικόνες ανάμεσα στο ορεινό και το παραθαλάσσιο τοπίο και ο ταξιδιώτης έχει να ανακαλύψει πολλά. Μπορείς να βρίσκεσαι σε μια παραλιακή περιοχή και σε είκοσι λεπτά να βρίσκεται στις πλαγιές του Πάρνωνα. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της Αρκαδίας.

 

Δείτε ΕΔΩ το εξώφυλλο του ταξιδιωτικού οδηγού λίγο πριν κυκλοφορήσει επίσημα.

 

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.