Επικαιροτητα

Έκθεση των πορτραίτων των Δημάρχων της Τρίπολης

Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης θα φιλοξενηθεί η έκθεση των πορτραίτων των Δημάρχων της Τρίπολης με την ζωγράφο – προσωπογράφο Μαριλύ Ξαγά να έχει την επιμέλεια του θέματος.

 

 

Στις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου θα εγκαινιαστεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης η έκθεση των πορτραίτων των Δημάρχων της Τρίπολης που θήτευσαν από το 1877 έως το 2014 που έχει επιμεληθεί η ζωγράφος – προσωπογράφος Μαριλύ Ξαγά.


Για τους Δημάρχους θα μιλήσει ο φιλόλογος Γεώργιος Βλάσσης και την εκδήλωση θα επενδύσει μουσικά το τμήμα "La vita" της Χορωδίας Τρίπολης με τη μαέστρο Ελένη Αλεξοπούλου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Τρίτη προκειμένου να μπορέσουν να την επισκεφθούν και οι μαθητές των σχολείων της πόλης.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.