Επικαιροτητα

Αυτοψία σε έργα στην Νεστάνη (VIDEO)

Αυτοψία σε έργα χαλικόστρωσης και βελτίωσης προσβασιμότητας ποιμνιοστασίων στην περιοχή της Νεστάνης για την εξυπηρέτηση κτηνοτρόφων, αλλά παράλληλα και διάνοιξη ζωνών πυροπροστασίας.

 

 

To μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ευάγγελου Γιαννακούρα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook:

 

Η περιφερειακή αρχή έχει θέσει ως βασικό στόχο την υλοποίηση έργων για την στήριξη του πρωτογενή τομέα, γιατί είναι αυτός που παράγει και θα μας βγάλει από την κρίση.

 

Σε δύσκολους καιρούς και με το χρήμα να μην ρέει οι προσπάθειες του Περιφερειάρχη ευοδώνονται και βρίσκονται πόροι αλλά εκμεταλλευόμαστε και τις εκπτώσεις από άλλα έργα και λύνουμε προβλήματα και υλοποιούμε έργα που βοηθούν στην καλύτερη διαβίωση των κατοίκων της υπαίθρου.

 

Ευχαριστώ και τις τεχνικές υπηρεσίες για την δουλειά που κάνουν, αφού χωρίς τη δική τους συνεργασία δεν θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλουμε.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.