Επικαιροτητα

Κουκουλοφόροι χτύπησαν ελεγκτές του μετρό

Ομάδα 20 κουκουλοφόρων εισέβαλε στον σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια το βράδυ της Δευτέρας και γρονθοκόπησε 3 ελεγκτές με αποτέλεσμα ο ένας να είναι σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

 

Οι άνδρες άρχισαν να φωνάζουν "πού είναι οι ελεγκτές". Μόλις τους εντόπισαν (3 άνδρες και δυο γυναίκες) – τους επιτέθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πείραξαν τις γυναίκες αλλά προκάλεσαν σωματικές βλάβες στους άνδρες που μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Ο ένα εξ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να κάνει ράμματα. Οι δράστες διέφυγαν της σύλληψης. Ανησυχία επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ καθώς το πρωί της Δευτέρας υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του Αιγάλεω γεγονός που αποδείχθηκε φάρσα, ενώ, επίσης το βράδυ της Δευτέρας ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα κατά ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Πατησίων.

ΠΗΓΗ: mixanitouxronou.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.