Επικαιροτητα

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Με κυνήγησαν με πάθος..."

Η απόφαση του ΣτΕ με την οποία ακυρώθηκε η εκλογή του Νίκου Γιαννακόπουλου, σχολιάστηκε από τον ίδιο με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση.

 


Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είχε εκλεγείπεριφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τατούλη , μετά από ένσταση όμως της παράταξης Πελοπόννησος Πρώτα η εκλογή του ακυρώθηκε και την θέση του πήρε ο Θεόδωρος Ντάνος.



Ακολουθεί η ανακοίνωση:



Ας σταματήσουν τα κλαψουρίσματα οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ 1 και ΣΥΡΙΖΑ 2, ο Αρκαδικός λαός έχει δώσει την απάντησή του εδώ και ενάμιση χρόνο στις περασμένες περιφερειακές εκλογές. Οι χιλιάδες ψηφοφόροι που με εμπιστεύτηκαν αλλά και με τίμησαν με την ψήφο τους έδωσαν ηχηρή απάντηση και τότε αλλά και στη συνέχεια.


Σε τούτο το μικρό τόπο έχουμε το προνόμιο να γνωριζόμαστε καλά αναμεταξύ μας, δυστυχώς όμως σε τούτη την πατρίδα, οι κανόνες ερμηνεύονται κατά το δοκούν και    προφανώς ισχύουν μόνο για τους μικρούς και όχι για τους μεγάλους….!!!


Το ΣΥΡΙΖΑ που με κυνήγησε με πάθος να μην παραμείνω στη θέση που με εξέλεξαν οι συμπολίτες μου, κωφεύει και μάλιστα δια στόματος του Προέδρου του και Πρωθυπουργού , παρουσιάζει μια αντίθετη στάση, υποστηρικτική στον κ. Υπουργό κ. Φλαμπουράρη που είχε συμμετοχή σε διαδικασίες δημοσίων έργων με το αιτιολογικό ότι πραγματοποιήθηκαν πριν γίνει Υπουργός (θυμίζω σε μερικούς ότι και εγώ συμμετείχα σε αντίστοιχες δημοπρασίες δημοσιών έργων πολύ πριν εκλεγώ περιφερειακός σύμβουλος).


Ο κ. Υπουργός δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως θέμα και ο απλός περιφερειακός σύμβουλος οδηγείται σε έκπτωση από το αξίωμα του…!!!


Παρ’ όλα αυτά, σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, πεποίθησή μου όμως συνεχίζει να είναι η επανεξέταση και αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τα ασυμβίβαστα και τα κωλύματα γενικά στις εκλογικές διαδικασίες.


Δηλώνω ΠΑΡΩΝ σε όλες τις διαδικασίες που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Αρκαδία ειδικότερα, θα είμαι ενεργός στα πολιτικά, κοινωνικά και περιφερειακά δρώμενα.


Να είστε σίγουροι ότι θα είμαι μπροστά σε κάθε θέμα, σε κάθε πρόβλημα, δίπλα σε όλους εσάς, δίνοντας τον αγώνα εκεί που με ορίσατε εσείς οι Αρκάδες συμπολίτες μου, οι νέες και οι νέοι του τόπου μας.
Ο αγώνας δεν σταματά εδώ , σε πείσμα ορισμένων “μεγάλων συμφερόντων” που θέλησαν την πολιτική μου εξόντωση, απλά ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ !!!


Ένα θερμό ευχαριστώ για μια ακόμη φορά σε όλες και όλους εσάς που ήσασταν και παραμένετε δίπλα μου.

Νικόλαος  Γ.  Γιαννακόπουλος

 

(φωτογραφία από Famous Events)
 


Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.