Επικαιροτητα

"Φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής" (VIDEO)

Κώστας Βλάσης: “Φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής στους κόλπους της συγκυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Κ. Φλαμπουράρη δώστε εξηγήσεις για τα «έργα» της εταιρίας ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ”.

 

 

Στην ολομέλεια της Βουλής μίλησε χθες, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, ο βουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης στα πλαίσια της συζήτησης για την υποβληθείσα προς τον Πρωθυπουργό και Υπουργούς της Κυβέρνησης Επίκαιρης Επερώτησης με θέμα την κυβερνητική διαφθορά. Ο Κώστας Βλάσης αναφέρθηκε στην ανακολουθία λόγων και έργων της «Πρωτοδεύτερη φορά Αριστεράς», στο πώς υφάρπαξε την ψήφο του λαού με υποσχέσεις και ψεύδη, πώς μιλάει για ανάπτυξη μέσα στα capital controls…… Μέσα σε λίγους μήνες το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς, που πρόβαλλε κατά κόρον ο κ. Τσίπρας, αποδείχθηκε μύθος, κατάληξε μπούμερανγκ εις βάρος του.

 

Τα φαινόμενα διαφθοράς, διαπλοκής, φοροδιαφυγής και αλαζονείας στους κόλπους της κυβέρνησης και των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που την στηρίζουν εκπλήσσουν ακόμη και καλοπροαίρετους οπαδούς τους. Άλλα κυβερνητικά ή κομματικά στελέχη "ξεχνούν" εκατομμύρια στη δήλωση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, άλλοι "προβλέπουν" τα  capital controls και τρέχουν «έγκαιρα» στις τράπεζες, άλλοι διαπλέκονται μέσω εταιρειών, άλλοι  προαλείφονται για υπουργοκαναλάρχες ….

 

Επίσης ο βουλευτής Αρκαδίας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη διαδικασία επιλογής των νέων διοικητών των νοσοκομείων καθώς και για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται αυτά σήμερα χωρίς διοίκηση, φάρμακα και υλικά για χειρουργεία, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ τα τελευταία χρόνια.

 

Δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί στα έργα των 3,9 εκατομμυρίων ευρώ που ανέλαβε η Εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ του Υπουργού Επικρατείας αρμοδίου για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκου Φλαμπουράρη. Τα 3,9 εκατομμύρια ευρώ αφορούν έργα που έγιναν, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι μια σύμβαση ανάμεσα στην ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, δηλαδή υπογράφτηκε και υλοποιήθηκε από τους κ. κ. Φλαμπουράρη και Τατούλη. Ο Κώστας Βλάσης δεν αφήνει υπονοούμενα για την σύμβαση αυτή, δύο φορές όμως σε επίμονες ερωτήσεις του ο Υπουργός κ. Φλαμπουράρης αρνήθηκε να απαντήσει στο αν γνωρίζει ή είχε οποιαδήποτε επικοινωνία για το έργο αυτό με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. 

 

Και ο κ. πρωθυπουργός; Σιωπά, δικαιολογεί, "αθωώνει", καλύπτει η συγκαλύπτει, επιβραβεύει κάποτε. Ο λαός υποφέρει περισσότερο παρά ποτέ και το επιτελείο του κ. Τσίπρα χορεύει ζεϊμπέκικο ….

 

Τέλος, στη δευτερολογία του, ο Κώστας Βλάσης "θύμισε" στους κυβερνώντες ότι υπάρχει ο περί διαπλοκής νόμος 3310/2005 του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο ο πρωθυπουργός αγνοεί…. Φαίνεται πως έχει μείνει στη διακήρυξή του ότι στο χώρο του είναι μόνον οι ΚΑΛΟΙ, οι ΑΜΕΜΠΤΟΙ Έλληνες και στα άλλα κόμματα οι ΚΑΚΟΙ, οι ΦΑΥΛΟΙ, τους οποίους πρέπει "να τελειώσει!". Όμως η Ύβρις που πλεονάζει σε κάθε κυβερνητικό λόγο και έργο αναπότρεπτα θα φέρει τη Νέμεση. Το θέμα είναι ότι η χώρα, ο λαός, πληρώνει βαρύ το τίμημα της κυβερνητικής ανικανότητας, ιδεοληψίας και αλαζονείας. 

                                                                                                                             

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.