Επικαιροτητα

Ένας αγώνας...συνεργασίας! (VIDEO)

Στην Τρίπολη βρέθηκαν το Σάββατο (19/12)  μέλη του αθλητικού συλλόγου Κωφών Πάτρας προκειμένου να παίξουν σε αγώνα ποδοσφαίρου με τον ΠΑΟΚΜ Τρίπολης.

 

Η κάμερα του arcadia938.gr βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου της Τρίπολης, όπου και μας υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚΜ κ.Δημόπουλος, τα μέλη του συλλόγου από την Πάτρα αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ.Καραλής.

 

"Καλωσορίζουμε τα αδέλφια μας με αναπηρία, που έχουν έρθει από την Πάτρα. Σαν σύλλογος ατόμων με αναπηρία τα έχουμε αγκαλιάσει και θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί, για να πετύχουμε τον σκοπό μας" ανέφερε ο κ.Καραλής, ενώ πρόσθεσε: "Θέλω να τους ευχηθώ να είναι πάντα αγαπημένοι. Θέλω επίσης να δώσω τις ευχές μου σε όλο τον κόσμο ζητώντας το 2016 να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη όλων".

 

"Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Χαίρομαι που βρέθηκα στην Τρίπολη και μπορούμε να δείξουμε σε όλους τι είναι συνεργασία. Ευχομαι καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου κωφών Πάτρας.

 

Ας ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας το 2016, αυτοί οι άνθρωποι που πρεσβεύουν όσο κανείς τη δύναμη της συνεργασίας, να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση! 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.