Επικαιροτητα

Μια ευχή από... καρδιάς! (VIDEO)

Mια ξεχωριστή ευχή για το νέο έτος μοιράστηκε μέσω του www.arcadia938.gr o πρόεδρος του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών "Μοριάς" Τρίπολης Δημήτρης Δημόπουλος.

 

 

Ο πρόεδρος της ομάδας ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει αγάπη και χαμόγελα σε όλους και να είναι ένα έτος, όπου θα βρεθούν λύσεις για όλες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα κωφά άτομα, όπως το να μπορέσουν για παράδειγμα να εργαστούν σε μια πόλη, όπως αυτή της Τρίπολης.

 

Παρών στην συνέντευξη ήταν και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου Νίκος Καραλής, ο οποίος έχει δείξει έμπρακτα την στήριξη του στον σύλλογο ΠΑΟΚΜ.

 

Εμείς να ευχηθούμε με την σειρά μας να συνεχίσουν το έργο τους μέσω του συλλόγου και να συνεχίσουν να δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο, πως όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να γίνουν!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.