Επικαιροτητα

H "Βραδιά των Φαναριών" στον Βόλο

Εκατοντάδες Βολιώτες βρέθηκαν χθές (26/12) στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχοντας στην "Βραδιά των Φαναριών".

 

Κατά τη διάρκειά της, μοιράστηκαν ιπτάμενα φανάρια στα οποία ο κόσμος έγραψε τις ευχές του, τα άναψε και τα άφησε να πετάξουν στον ουρανό. Το αποτέλεσμα ήταν ένα εντυπωσιακό θέαμα ορατό σε ολόκληρη της περιοχή της παραλίας του Βόλου.

 

φωτό: e-thessalia.gr


Στην παραλία του Βόλου βρέθηκαν και τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας οι οποίοι μοίρασαν τα φανάρια στον κόσμο και έδιναν πληροφορίες και βοήθεια στους συμμετέχοντες προκειμένου να λύσουν οποιεσδήποτε απορίες για τη σωστή και ασφαλή χρήση των φαναριών.


Η εκδήλωση είχε και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μετά το άναμμα των φαναριών οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να βοηθήσουν την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ και το Ίδρυμα "Άσπρες Πεταλούδες", που φιλοξενεί και φροντίζει άτομα με νοητική υστέρηση.

 

φωτό: e-thessalia.gr


Άτομα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων βρίσκονταν μέσα στον κόσμο και κρατούσαν κουτιά- κουμπαράδες ενώ όποιος το επιθυμούσε συμμετείχε οικονομικά στο έργο των παραπάνω φορέων.

 

ΠΗΓΗ:lifo.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.