Επικαιροτητα

ΠΑΥΛΗΣ: "Περιορίσαμε τις δαπάνες στο 60%" (VIDEO)

Δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27/12) με θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2016.


Αρχικά να σημειώσουμε ότι η αντιπολίτευση καταψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου Τρίπολης με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή να παίρνει τον λόγο στο τέλος της συνεδρίασης και να αναφέρει: "Yπήρξαν αναστολές στην αποστολή των χρημάτων που είχαν προγραμματιστεί για τον Δήμο. Δεν μας κάλυψαν ούτε στο 50%, εμείς όμως καταφέραμε να περιορίσουμε τις δαπάνες στο 50%–60%, χωρίς να λείψει κάτι στα λειτουργικά του Δήμου".


"Καταφέραμε και σταθήκαμε στα πόδια μας" δήλωσε χαρακτηρίστηκα ο Δήμαρχος και συνέχισε: "Εκτελέσαμε τα πλέον απαραίτητα, όσο αφορά στα χωριά και σύμφωνα με τις δυνατότητες που είχαμε".


Στην συνέχεια ο κ. Παυλής τόνισε: "Πάνω από 1.500.000 ευρώ θα έρθουν στο Δήμο για τις λειτουργικές δαπάνες και αυτό είναι το θετικό".


Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον στόχο που έχουν για το νέο έτος λέγοντας: "Θα δώσουμε βάρος στα θέματα κοινωνικής πολιτικής το οποίο για εμάς είναι κόκκινο σημείο. Είναι μία σειρά πραγμάτων και αυτός είναι ο στόχος μας, να ανακουφίσουμε τον πόνο εκατοντάδων ανθρώπων που περνούν δύσκολα".

 


Περισσότερα στο Video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.