Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων φοιτητών (VIDEO)

Το Κοινωφελές Ίδρυμα "Αναστάσιος Σχίζας", σε συνεργασία με την Β/θμια Εκπαίδευση Ν. Αρκαδίας, επιβράβευσε τους αριστείς νεοεισαχθέντες στην Γ/θμια Εκπαίδευση φοιτητές των Λυκείων της πόλεώς μας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Παλαιού Δημαρχείου, την Δευτέρα (28/12).

 

Η βράβευση έγινε ως ακολούθως, για κάθε κατηγορία:


Α) Ένα (1) βραβείο για τον πρώτο επιτυχόντα, εκάστου Λυκείου (4 ΓΕΛ, 3 ΕΠΑΛ,  1 Μουσικού),  βάσει του βαθμού επιτυχίας ανεξαρτήτως κατευθύνσεως.


Β) Ένα (1) βραβείο για κάθε κατηγορία επιτυχίας εκ των τεσσάρων κατευθύνσεων (Θετικής - Τεχνολογικής - Θεωρητικής κατεύθυνσης  και ομάδος Α` ΕΠΑΛ) βάσει βαθμού επιτυχίας και κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων, όλων των Λυκείων της Τριπόλεως συνεξεταζομένων  ομού.  

 


Γ) Δύο (2) βραβεία για την κατηγορία των πολυτέκνων [ένα (1)  στον επιτυχόντα από την πλέον πολύτεκνη οικογένεια και ένα (1)  στον επιτυχόντα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους  πολύτεκνους].


Δ) Δύο (2) βραβεία για τους πρώτους επιτυχόντες στις δύο Σχολές του Πανεπιστημίου της πόλεώς μας (Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών αντίστοιχα).