Επικαιροτητα

Μέχρι και στην ΕΡΤ "έφτασε" ο δρόμος της Σκιρίτιδας! (VIDEO)

Μέχρι την κρατική τηλεόραση έφτασε το "παράδοξο" που συμβαίνει με τον δρόμο της Σκιρίτιδας. Ενα ζήτημα που πλέον έχει αρχίσει να μοιάζει με την παροιμία... "τού χαρίζαν έναν γάιδαρο και αυτός τον κοίταζε στα δόντια".



Στο θέμα της ΕΡΤ παρουσιάστηκαν όλες οι απόψεις. "Επαιξε" το ηχογραφημένο από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον "Αρκαδία 93.8" ο εκπρόσωπος της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, Γιάννης Καϋμενάκης", στην οποία μεταξύ άλλων είχε τονίσει: "Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε όσα χρειάζονται για να φτιάξουμε το δρόμο".


Επίσης, μίλησε ζωντανά ο αντιπεριφερειάρχης, Βαγγέλης Γιαννακούρας, αφού το θέμα του δρόμου της Σκιρίτιδας έχει γίνει μπαλάκι, αλλά χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα για τους κατοίκους της περιοχής που ταλαιπωρούνται. "Τέσσερις στροφές είναι όλες κι όλες", είπε ο κ. Γιαννακούρας, ξεχνώντας προφανώς καμιά διακοσαριά ακόμη.


Ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε για έργο 800.000 ευρώ. Αν τόσο κοστίζουν μόλις τέσσερις στροφές, άραγε πόσο θα κοστίσουν όλες οι υπόλοιπες. Με πρόχειρα μαθηματικά, μερικά εκατομμύρια...


Οσο για την ποιότητα που έθεσε ο αντιπεριφερειάρχης, ότι η Περιφέρεια θα κάνει ποιοτικό έργο, το έχουμε δει και σε άλλους δρόμους, όπως για παράδειγμα σε εκείνον που "φεύγει" από το γήπεδο του Αστέρα.


Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, Φάνης Παπαθανασίου τόνισε το παράλογο του πράγματος, κάποιος επιχειρηματίας να θέλει να φτιάξει έναν δρόμο και οι δημποσιοι φορείς να μην το δέχονται.


Δείτε το video με το θέμα, όπως παρουσιάστηκε στην ΕΡΤ, με δηλώσεις κατοίκων, που αντιδρούν αλλά και του εκπροσώπου τους Κώστα Κατσαφάνα.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.