Επικαιροτητα

"Ασπρη μέρα" για το δρόμο της Σκιρίτιδας; (PHOTOS)

Το χιόνι είναι ωραίο όταν το χαζεύεις. Οταν παίζεις μαζί του. Οταν πίνεις το καφεδάκι σου και το απολαμβάνεις. Οπως οι κάτοκοι της περιοχής της Σκιρίτιδας, που πρωί - πρωί έστειλαν τις καλημέρες τους στο www.arcadia938.gr και μαζί τις φωτογραφίες με το χιόνι. 

 

 

Αλλωστε, βλέπετε και τη φωτογραφία από το καφενείο του χωριού, βλέπετε και την αρνητική θερμοκρασία, -4 βαθμούς Κελσίου. 

 

 

Βλέποντας, όμως και το δρόμο σκεπασμένο με το χιόνι, τον γνωστό δρόμο που η Περιφέρεια αρνείται πεισματικά να φτιαχτεί με έξοδα ιδιωτών, η αλήθεια είναι ότι σε πιάνει ένα άγχος. 

 

 

Ομορφο είναι το χιονισμένο τοπίο, αρκεί να μην χρειαστεί να αρχίσεις να "τρέχεις" πάνω σε έναν παγωμένο δρόμο. Αυτό ελπίζουν και οι κάτοικοι, κάθε φορά που τέτοια καιρικά φαινόμενα τούς επισκέπτονται. Δεν μπορεί πάντως, κάποια στιγμή θα δουν... άσπρη μέρα και στο δρόμο.

 

 

Το κακό είναι ότι χωριά με τον κίνδυνο του αποκλεισμού υπάρχουν κι άλλα αυτές τις ημέρες, όπως και το Δάσος Σκιρίτιδας. Μόνο που εκείνα δεν έχουν την ελπίδα που δημιουργούν οι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν έναν σκασμό λεφτά για να τους φτιάξουν τους δρόμους. Τουλάχιστον στη Σκιρίτιτδα μπορούν ακόμη να πιστεύουν στο δώρο του Αϊ Βασίλη. Ακόμη και τώρα που τα εκχιονιστικά δεν έκαναν - ασφαλώς - την εμφάνισή τους έστω για να καθαρίσουν το δρόμο.

 

 

Στέλνουμε κι εμείς τις καλημέρες μας!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.