Επικαιροτητα

Tι εύχονται οι πολιτικοί για το 2016; (VIDEO)

Τις ευχές τους για το νέο έτος έστειλαν τα πολιτικά πρόσωπα της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου.

 

 

 

Ευχές Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το 2016

 

"Το 2015 κλείνει και τελειώνει ένας επώδυνος χρόνος που γέμισε απαισιοδοξία και πόνο τους πολίτες. Για μία ακόμη χρονιά αποδείχθηκε ότι οι πολιτικοί δεν μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών. Το 2015 ήταν, ωστόσο, μια πλούσια χρονιά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατά την οποία αποδείξαμε στην πράξη ότι μπορούμε μαζί με τους πολίτες να δώσουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα. Εύχομαι το 2016 να είναι μια χρονιά που θα επικρατήσει η σύνεση, η δημιουργικότητα και η απαλλαγή από ιδεοληψίες και ιδεαλισμούς. Εύχομαι η μόνη σκέψη όλων των να είναι η αγάπη και κύριο μέλημα η σωτηρία των πολιτών. Το 2016 η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα δοκιμαστεί σε νέες σημαντικές θεσμικές πρωτοβουλίες για το μέλλον της χώρας. Το 2016 θα είναι ο χρόνος για μεγάλες αποφάσεις προς όφελος των συμπολιτών μας. Εύχομαι καλή χρονιά στους απανταχού Πελοποννησίους που διακρίνονται για τον άδολο πατριωτισμό τους και γιατί ξέρουν να ξεπερνούν τους κινδύνους για την προστασία της πατρίδας. Εύχομαι καλούς αγώνες, καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2016". 

 

Ευχές έστειλε και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, οι αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Ρουμελιώτης, Ντίνα Νικολάκου,  Φάνης Σταφανόπουλος, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης.

 

Ακούστε τις ευχές τους για το 2016 στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.