Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Κινητοποιήσεις και μπλόκα από αγρότες

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πανελλαδικό συντονισμό προχωρούν οι μικρομεσαίοι αγρότες.

 

"Όπως αποφασίστηκε στην τελευταία σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, που έγινε στις 6 Δεκέμβρη στον Παλαμά Καρδίτσας, το δεύτερο δεκαήμερο του Γενάρη θα στηθούν μπλόκα σ' όλη τη χώρα.Στόχος είναι να ενταθεί η αγωνιστική πίεση προς την κυβέρνηση, που προωθεί εξοντωτικά φορολογικά και άλλα μέτρα, στο πλαίσιο και της νέας ΚΑΠ. Έρχεται το νέο ασφαλιστικό, που σημαίνει τουλάχιστον τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ, ενώ ήδη σήμερα το 38% των αγροτών και κτηνοτρόφων αδυνατούν να πληρώσουν τον ΟΓΑ. Οργανώνουμε την πάλη μας για να μην περάσει το ξεκλήρισμά μας. Το "σύνθημα" για την εκκίνηση του νέου γύρου κινητοποιήσεων θα δοθεί από την Καρδίτσα, όπου από την Πέμπτη 7 Γενάρη τα τρακτέρ θα βγουν στις πλατείες των χωριών.

 

Και εδώ στην Πελοπόννησο και την Αρκαδία ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ και προγραμματίζουμε τις κινητοποιήσεις και τα μπλόκα μας. Για το λόγο αυτό ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στις 11:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, όπου θα κάνει και τις αρχαιρεσίες του για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η όλη διαδικασία θα λήξει στις 7:00 το βράδυ.

 

Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού Αρκαδίας να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στις συλλογικές αποφάσεις για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα που έρχεται", αναφέρουν οι αγρότες στην ανακοίνωση τους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.