Επικαιροτητα

H κοπή πίτας και το μήνυμα Παυλή στους εργαζόμενους (VIDEO)

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής έκοψε σήμερα (08/01) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου, στο ισόγειο του κτιρίου μαζί με όλους τους εργαζόμενους.

 

 

Το πρώτο κομμάτι της πίτας κόπηκε για την Εκκλησία, ενώ το δεύτερο για τους συμπολίτες μας, που περνάνε δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης.

 

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ο Σώστης Κοσκινάς, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων ευχήθηκε το νέο έτος να είναι εποικοδομητικό,  ενώ έκοψε ένα κομμάτι από την πίτα και για όλες τις Δημοτικές Ενότητες (πρώην Δήμους) του Δήμου Τρίπολης.

 

Στο μήνυμα του προς τους εργαζομένους ο Δήμαρχος Τρίπολης ζήτησε από όλους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξυπηρετούν στο μέγιστο βαθμό τους πολίτες, ενώ για οποιοδήποτε παράπονο καταγράφουν, τους ζήτησε να ου ο μεταφέρουν άμεσα, για να επιλύονται α τυχόν προβλήματα.

 

Επιπλέον ο Δήμαρχος ζήτησε να εξυπηρετούν όλους τους δημοτικούς συμβούλους, ανεξαρτήτου παρατάξεως, σε ότι στοιχεία και αν τους ζητούν.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.