Επικαιροτητα

Η Αρκαδία στο 5ο Φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων

Μέχρι το Σάββατο (21/10) φιλοξενείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μετρό του Συντάγματος, το 5ο φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων με τίτλο "Η Ελλάδα στο πιάτο μας".

 

Η διοργάνωση που ξεκίνησε την Δευτέρα (17/10), ανοίγει τις πύλες της στις 9 το πρωί και κλείνει στις 9 το βράδυ.

 

Στο 5ο φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων, συμμετέχουν 38 παραγωγοί και επαγγελματίες από Κρήτη, Αίγινα, Λάρισα, Λέρο, Δωδεκάνησα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Καβάλα, Καπανδρίτι, Φάρσαλα, Αρκαδία, Κοζάνη και Ικαρία.

Οι επισκέπτες ψωνίζουν αφού δοκιμάσουν τα παραδοσιακά προϊόντα, όπως το κρητικό λάδι, το μέλι από τα Καλάβρυτα, την χειροποίητη σοκολάτα Θεσσαλονίκης σε 30 διαφορετικές γεύσεις αλλά και τα σιροπιαστά, ο χαλβάς Φαρσάλων, το παστέλι και ο καφές από μανιτάρι, που έχει και ευεργετικές ιδιότητες.

 

Οι τιμές είναι προσιτές και μέχρι τώρα έχουν επισκεπτεί την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μετρό του Συντάγματος 5 χιλιάδες άνθρωποι.

 

ΠΗΓΗ: athina984.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.