Πανελλαδικες 2019

ΤΡΙΠΟΛΗ: Πρώτος στην Ιατρική μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ!

Πρωτιές από το ίδιο σχολείο στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!

Σπουδαίες μαθητικές επιδόσεις, δείγμα της δουλειάς που γίνεται τόσο από τους ίδιους τους μαθητές, όσο και από τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης αποκαλύφθηκαν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε έως τώρα γνωστό μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης εισήχθη πρώτος σε όλη την Ελλάδα στην Ιατρική Ηρακλείου!

Επίσης, πρωτιά καταγράφηκε και με την είσοδο μαθήτριας στη σχολή Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ακόμη μίας που εισήχθη πρώτη στη σχολή Λογιστικής στην Καλαμάτα και ακόμη μίας που πέρασε 1η στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!

Ακόμη έως τώρα έχουν γίνει γνωστές η 3η θέση εισόδου για μαθητή από το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών καθώς και η τρίτη θέση εισόδου μαθητή στο τμήμα Θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ακόμη, μαθήτρια πέρασε στην 4η θέση σε όλη την Ελλάδα στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ πολλοί είναι οι μαθητές, από το ίδιο σχολείο, που κατάφεραν να εισαχθούν σε περιζήτητες σχολές και Πανεπιστήμια! 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.