Πανελλαδικες 2021

Πανελλήνιες 2021: "Αποκλείονται μαθητές με 12 ή 13"

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απάντησε στο υπουργείο Παιδείας για το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και η θέσπιση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

«Το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και η θέσπιση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής σχεδιάστηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ για να αφήσει περίπου 30.000 φοιτητές εκτός ΑΕΙ, ήδη από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο τομέας Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας. Απατώντας στην τελευταία τοποθέτηση του υπουργείου Παιδείας, που κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για «λαϊκισμό και ανακολουθίες».

«Το "εξεταστικό Κεραμέως" αποκλείει μαθητές με "12 ή 13" αν τα θέματα είναι εύκολα και ο μέσος όρος διαμορφωθεί σε "15 ή 16"», τονίζεται και επισημαίνεται ότι «όσες ανακοινώσεις και να εκδώσει το υπουργείο Παιδείας, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι».

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.