Πανελλαδικες 2021

Πανελλήνιες 2021: Τηλεφωνικές γραμμές για ψυχολογική υποστήριξη

Ανοικτές τηλεφωνικές γραμμές παροχής πληροφοριών για τις Πανελλήνιες 2021 και ψυχολογικής υποστήριξης για υποψηφίους και τις οικογένειές τους σε όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης...

Ανοικτές τηλεφωνικές γραμμές παροχής πληροφοριών για τις Πανελλήνιες 2021 και ψυχολογικής υποστήριξης για υποψηφίους και τις οικογένειές τους σε όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, λειτουργούν από την Παρασκευή 21 Μαΐου, σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, «θα υποστηρίξουν μαθητές και μαθήτριες της Γ' Λυκείου κατά την ιδιαίτερη αυτή περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα βοηθήσουν υποψηφίους στη διαχείριση του άγχους των εξετάσεων και θα ενισχύσουν τις οικογένειες των υποψηφίων στον υποστηρικτικό τους ρόλο κατά το διάστημα αυτό».

Οι γραμμές υποστήριξης στελεχώνονται από συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και εξειδικευμένους υπαλλήλους σε θέματα Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και ειδικούς στην ψυχική υγεία, μέσω των κατά τόπους Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) και Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Το υπουργείο διευκρινίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι (μαθητές, γονείς κ.τ.λ.) μπορούν να απευθύνονται και σε άλλη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή ΚΕΣΥ από αυτές στις οποίες υπάγονται γεωγραφικά, ανάλογα με το ωράριο κοινού που τους εξυπηρετεί.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.