Πανελλαδικες 2021

Τζιούμης: Είμαστε δίπλα στα παιδιά, ευχόμαστε επιτυχία

Ο Κώστας Τζιούμης για την προσπάθεια των υποψηφίων προς ένταξη στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα

 

Σε μήνυμά του, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: "Οι απόφοιτοι των λυκείων μας, τα παιδιά του δήμου Τρίπολης, όπως χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα, αρχίζουν σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια. Προσπαθούν να πετύχουν τον πρώτο, ίσως, σημαντικό στόχο της ζωής τους -  την εισαγωγή σε σχολή που επιθυμούν, την προσέγγιση της επιστήμης των ονείρων τους. 

Αυτονόητο ότι είμαστε δίπλα τους, ότι ευχόμαστε επιτυχία. Αυτονόητο όμως επίσης ότι η ζωή προβάλλει διαρκώς καινούργιους στόχους, ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία μόνο πόρτα, ότι όλοι θα έχουν την ευκαιρία να χτυπήσουν και να ανοίξουν κι άλλες πολλές και ποικίλες. 

Η τωρινή προσπάθεια είναι σημαντική, δεν είναι όμως το παν. Το παν είναι η υγεία, η αισιοδοξία, η ψυχική και πνευματική δύναμη. Τα ευχόμαστε στα παιδιά μας, είμαστε βέβαιοι ότι τα διαθέτουν."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.