Πανελλαδικες 2021

Πανελλήνιες 2021: Συνεχίζεται η αγωνία...

Στην αναμονή για το πού θα κινηθούν οι βάσεις

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων μπορεί να έγιναν γνωστά, η αγωνία όμως συνεχίζεται καθώς τα στατιστικά θα δείξουν πού θα κινηθούν οι βάσεις.

Δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα τα βαθμολογικά στοιχεία ώστε να μπορεί να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για το πού θα κινηθούν οι βάσεις.

Οι υποψήφιοι, επίσης, θα πρέπει να περιμένουν την ανακοίνωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) για κάθε τμήμα AEI και στη συνέχεια να συμπληρώσουν το πρώτο μηχανογραφικό δελτίο (για τα ΑΕΙ) ή το δεύτερο (για τα ΙΕΚ) ή και τα δυο, όπως θα ισχύει από φέτος, στις ημερομηνίες, που θα ορισθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Πού ανεβαίνουν οι βάσεις

Σε δύο επιστημονικά πεδία, το 1ο και το 2ο, στις σχολές Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών και Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών αντίστοιχα, οι υποψήφιοι είναι λιγότεροι από πέρσι και αυτό ίσως εξισορροπήσει τις τάσεις ανόδου των βάσεων.

Στο 3ο επιστημονικό πεδίο και στις Επιστήμες Υγείας και Ζωής, φαίνεται ότι οι βαθμολογίες είναι καλύτερες από πέρσι και θα υπάρξει τάση ανόδου στις περιζήτητες σχολές. Το ίδιο ισχύει και για το 4ο επιστημονικό πεδίο και τις Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.