Πανελλαδικες 2023

Βλάσης και Μπεντεβής για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023

Αναρτήσεις του βουλευτή Αρκαδίας και του υποψηφίου με τη ΝΔ στην Αρκαδία.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, για τους οποίους σήμερα ξεκινά η δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Ως πατέρας, αλλά και ως ακαδημαϊκός δάσκαλος, καταλαβαίνω την αγωνία τους και τους συμβουλεύω να είναι ψύχραιμοι, όπως ψύχραιμοι και υποστηρικτικοί οφείλουμε να είμαστε και όλοι οι γονείς. Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους των παιδιών και τις θυσίες των οικογενειών τους.

Αυτό, όμως, που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να συνειδητοποιήσουν πως μπορεί οι Πανελλήνιες εξετάσεις να είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία της ζωής των περισσότερων παιδιών, αλλά θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα δοκιμασίες. Γι αυτό, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της δοκιμασίας αυτής, δεν πρέπει ποτέ να χάνουν την πίστη τους και να τα παρατάνε. Γιατί οι πραγματικοί νικητές της ζωής είναι αυτοί που δεν σταματούν να αγωνίζονται, γιατί με πίστη και σκληρή δουλειά πάντα υπάρχει τρόπος να κατακτήσουμε τα όνειρά μας!

 

Αρχίζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για πάνω από 100.000 νέες και νέους.

Μια εβδομάδα κρίσιμη και μοναδική για την πρώτη μεγάλη επιλογή ζωής που έχουν μπροστά τους τα παιδιά μας.

Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε το τόσο πολύ στρεσογόνο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων που ισχύει παρα πολλά χρόνια.

Θέλω να πω στα παιδιά μας ότι η ζωή δεν αρχίζει και δε σταματάει εδώ. Ένα κρίσιμο σκαλοπάτι είναι αυτές οι εξετάσεις. Αλλά δεν είναι το μοναδικό στη ζωή τους.

Παλέψτε αυτές τις εξετάσεις με τις γνώσεις που έχετε χτίσει τόσα χρόνια, στηριχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους δίπλα σας και πιστέψτε στις δικές σας δυνάμεις.

Καλό αγώνα παιδιά, καλή επιτυχία με υγεία για όλες και όλους σας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.