Πανελλαδικες 2024

Πανελλαδικές 2024-ΕΠΑΛ: Θέματα και Λύσεις στο μάθημα της Άλγεβρας

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Με την εξέταση στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) ολοκληρώθηκε το Σάββατο, η πρώτη εβδομάδα πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Στη συνέχεια των πανελλαδικών, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουνίου , με ενδιάμεσο κενό, λόγω των Ευρωεκλογών, μεταξύ 5 και 11 Ιουνίου.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην ερχόμενη εβδομάδα, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας. Ακολούθως, την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Τα θέματα στα Μαθηματικά

 

Σχολιασμός του ΟΕΦΕ

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.