Πανελλαδικες 2024

Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Την ίδια στιγμή ξεκινούν οι ενδοσχολικές εξετάσεις στα Γυμνάσια όλης της χώρας. 

Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή η εξέταση των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, που αποτελεί κοινό για όλες τις Ομάδες Προσανατολισμού, ενώ από αυτήν την εβδομάδα, οι εξεταζόμενοι εισέρχονται στην "τελική ευθεία", με τα μαθήματα της εκάστοτε Ομάδας Προσανατολισμού - κατεύθυνσης για τους παλαιότερους - να "παραλαμβάνουν τη σκυτάλη". 

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων θα εξεταστούν την Τρίτη 4 Ιουνίου στα Αρχαία Ελληνικά, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία. Στη συνέχεια, την Πέμπτη 6 Ιουνίου, θα εξετασθούν κατά περίπτωση τα μαθήματα των Λατινικών, της Χημείας και της Πληροφορικής, ενώ οι υποψήφιοι που εξετάζονται στα ΕΠΑΛ θα συνεχίσουν μέχρι και τις 17 Ιουνίου με τα μαθήματα ειδικότητας που έχουν επιλέξει. 

Υπενθυμίζεται, ότι μεσολαβούν οι Ευρωεκλογές την Κυριακή 9 Ιουνίου και, ως εκ τούτου, θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ. 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας, οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τα Γυμνάσια ξεκινούν αύριο, Δευτέρα 3 Ιουνίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 17 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.