Επικαιροτητα

Ανοιχτή συζήτηση με επαγγελματίες της Αρκαδίας

Ανοιχτή συζήτηση του Συνδυασμού "Ανοιχτό Επιμελητήριο" με επαγγελματίες της Αρκαδίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

 

Με βασικό άξονα τον προγραμματισμό δράσεων και τις προοπτικές του θεσμού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ο επικεφαλής κ. Γιάννης Μπουντρούκας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ανοιχτό Επιμελητήριο» διοργανώνουν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 7 το απόγευμα, ανοιχτή συζήτηση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21).

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, στις προοπτικές και προκλήσεις του θεσμού καθώς και στις δράσεις του Επιμελητηρίου προς όφελος των επιχειρήσεων.

Η παρουσία όλων των επαγγελματιών, με τις δικές τους προτάσεις, θα βοηθήσει να αποφασίσουμε από κοινού το μέλλον της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας.

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ανοιχτό Επιμελητήριο» στην ιστοσελίδα www.anep.gr.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.