Επικαιροτητα

"Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία" (pics - vid)

"Το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών στην Ελλάδα, είναι ένα πρόβλημα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις¨, δήλωσε ο Πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη τη Δευτέρα (04/12), με κεντρικό μήνυμα "Μένει Μυστικό".

 

Στην Πανελλαδική Εκστρατεία Ενάντια Στην Σεξουαλική Κακοποίηση, παραβρέθηκε αρκετός κόσμος που ήθελε να ενημερωθεί επί του θέματος.

Οι προτάσεις που συζητήθηκαν ήταν εννέα. Μια από αυτές ήταν:

"Να είναι αυστηρότερες και παραδειγματικές οι ποινές όσων καταδικάζονται για σεξουαλικά εγκλήματα ενάντια στα παιδιά. Να εκτίουν το σύνολο της ποινής τους, χωρίς καμία ελάφρυνση και να παραμένουν καθ' όλη τη διάρκεια εγκλεισμού τους σε σωφρονιστικά ιδρύματα υψίστης ασφαλείας. Τέλος, να τηρείται Μητρώο καταγραφής όσων έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα ενάντια στα παιδιά".

Διαβάστε και τις υπόλοιπές προτάσεις: 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Εισαγγελείς Πρωτοδικών, εκπρόσωποι ΕΛ.ΑΣ, εκπρόσωποι Νοσοκομείων, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, εκπρόσωποι Δικηγορικών Συλλόγων, εκπρόσωποι της Πανεπιστημιακής κοινότητας κ.α.

Επίσης την συνάντηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος.

Δείτε το video με δηλώσεις του Προέδρου του "Χαμόγελου του Παιδιού" Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και λεπτομέρειες από την εκδήλωση:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.