Επικαιροτητα

Κάλεσμα ενότητας & συνεργασίας από τον Μπουντρούκα

Το κλίμα ενότητας που επικράτησε, η ικανοποιητική συμμετοχή των μελών και η μεγάλη ανανέωση των στελεχών της Διοίκησης ήταν τα γενικά χαρακτηριστικά των Επιμελητηριακών εκλογών της Αρκαδίας που διενεργήθηκαν με απόλυτη ομαλότητα από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2017.

 

Ο συνδυασμός "Ανοιχτό Επιμελητήριο" του Γιάννη Μπουντρούκα - ως το μοναδικό ψηφοδέλτιο των εκλογών - κατέλαβε και τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου και ήδη άρχισε τη δουλειά και τον προγραμματισμό των κινήσεων για τη νέα θητεία που μόλις ξεκίνησε.

 

Εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από τη συμμετοχή των μελών (ψήφισαν 932, ποσοστό μεγαλύτερο του 50%) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας ευχαρίστησε θερμά όλους αυτούς που προσήλθαν στις κάλπες αυτές τις τέσσερις μέρες της εκλογικής διαδικασίας και συνεχάρη όλα τα στελέχη της παράταξής του για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν.

 

Ο Γιάννης Μπουντρούκας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλα τα μέλη της εκλογικής επιτροπής που είχαν την ευθύνη για τη διενέργεια των εκλογών και κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας προς όλους τους υποψηφίους αλλά και τους επαγγελματίες τονίζοντας ότι στη νέα θητεία τους θέλει όλους κοντά του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτές τις Επιμελητηριακές εκλογές της Αρκαδίας συμμετείχαν 40 υποψήφιοι, μαζί με τον Πρόεδρο, από τους οποίους εκλέχτηκαν 13 νέα μέλη (τρία μέλη της νέας Διοίκησης είναι γυναίκες)  γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα το μεγάλο ποσοστό ανανέωσης  που επιτεύχθηκε και δίνει έναν άλλο αέρα στη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

 

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, για τη συγκρότηση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικητικής Επιτροπής.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι τα εξής: Διαβάστε ΕΔΩ

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.