Επικαιροτητα

"Οι ''μπίζνες'' των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχουν τελειωμό"

Συνέντευξη έδωσε ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Διαμάντη.

 

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης είναι:

Ο Βουλευτής Αρκαδίας δήλωσε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλο κομμάτι της ΝΔ, κάποια ΜΜΕ και μέρος του επιχειρηματικού κόσμου προσπάθησαν να τα φορτώσουν όλα στη Δημοκρατική Παράταξη της χώρας, ώστε να παραγκωνιστεί πολιτικά αλλά δεν τα κατάφεραν.

Επιπλέον, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον κ. Τσίπρα ότι, είναι ήδη αρχηγός της λαϊκιστικής Αριστεράς και της λαϊκής Δεξιάς. Αν μου επιτρέπετε, εδώ πάει η φράση ''ξυδάκι φιλελέ''... Ο κ. Τσίπρας υλοποιεί την ατζέντα της ΝΔ και μάλλον είναι πιο πιστός στην Ιεραρχία.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο "νέος" είναι ο υπό σύσταση νέος φορέας της κεντροαριστεράς, δεδομένου ότι η ανανέωση σε πρόσωπα είναι μάλλον περιορισμένη, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως, η ανανέωση είναι οι 215.000 πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικασία ανάδειξης αρχηγού της Παράταξης, και το μήνυμά τους είναι “προχωρήστε με προοδευτικές λύσεις για τη χώρα”. Να είστε βέβαιοι πως και στις εκλογές θα ανατρέψουμε τα δεδομένα ενώ ξεκαθάρισε ότι, όσοι πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολίτες έχουν στο μυαλό τους μια Κυβέρνηση ΝΔ-Κινήματος Αλλαγής, να ξέρουν ότι τέτοιου είδους σενάρια, ευνοούν μόνο τον κ. Τσίπρα και την παρέα του. 

Σε ερώτησή του στη Βουλή για την εξαίρεση των μελών του Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από την υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες και την προνομιακή φορολόγηση των καζίνο ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι, πήρε ξεκάθαρη απάντηση, από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: "ναι" σε όλα. "Business is business", και οι "μπίζνες" των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχουν όρια ή τελειωμό.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.