Επικαιροτητα

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Τρίπολη!

Μεταξύ 20 και 25 Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, με παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, το Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα Αρκαδίας:

 

Σας κάνουμε γνωστό πως το Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας μεταξύ 20 και 25 -2- 2018 (σύντομα θα γνωρίζουμε τις ακριβείς ημερομηνίες). 

 

 Προς τούτο θα προηγηθεί συνάντηση των Θεσμών και των Μαζικών Φορέων της Αρκαδίας με κυβερνητικό κλιμάκιο, που θα βρεθεί επί τούτου στη Τρίπολη Κυριακή και Δευτέρα 4 και 5-2-2018.

 

 Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου ( Γραφείο Δημάρχου ) και θα αρχίζουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

 

 Ήδη κλείστηκαν συναντήσεις με 45 Θεσμούς και Μαζικούς Φορείς της Αρκαδίας και ως εκ τούτου το διήμερο προβλέπεται πολύ παραγωγικό.

 

Το κλιμάκιο θα είναι στη διάθεσή σας για ερωτοαπαντήσεις τη Δευτέρα το πρωί, στο παλιό Δημαρχείο Τρίπολης ώρα 11.00.

 

Θα σας παρακαλέσουμε να εφαρμοστεί το ωράριο γιατί το πρόγραμμα θα είναι πολύ σφιχτό, προκειμένου το κλιμάκιο να μεταβεί τις επόμενες μέρες και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.