Επικαιροτητα

Τρακτέρ στην Τρίπολη - Τα πρώτα μπλόκα (VIDEO)

Σε μαζική σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (21/01) στην Κερασίτσα, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας αποφάσισαν ομόφωνα να συστρατευτούν με την υπόλοιπη αγωνιζόμενη αγροτιά της χώρας.

 

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του αγροκτηνοτροφικού συλλόγου Αρκαδίας Δημήτρης Κολοβός δήλωσε, πως αγρότες και κτηνοτρόφοι θα συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους και τα αγροτικά τους μηχανήματα την Κυριακή 24 Γενάρη στις 11:00 στον ΟΓΑ στην Τρίπολη.

 

Επιπλέον ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε, πως οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Αρκαδίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18:30 στην πλατεία Πετρινού.

 

"Στόχος είναι να ενταθεί η αγωνιστική πίεση προς την κυβέρνηση, που προωθεί εξοντωτικά φορολογικά και άλλα μέτρα", δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός. 

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.