Επικαιροτητα

Ενημερωτική εκδήλωση για την Αγροτική Ανάπτυξη στην Τρίπολη

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση για τα Σχέδια Βελτίωσης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, την Τρίτη (13/2) και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών τους, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση – τεχνική σύσκεψη, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη), η οποία θα συμπεριλαμβάνει σύντομη παρουσίαση των Σχεδίων Βελτίωσης, (Mέτρο 4: "Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού"

Υπομέτρο 4.1: "Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις"

Δράση 4.1.1 "Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης" και

Δράση 4.1.3 "Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος") του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και εκτενέστερη τεχνική σύσκεψη στην οποία θα υποβληθούν και θα απαντηθούν ερωτήματα των μελετητών. 

 

Κεντρικός εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Ευθύμιος Τσιατούρας, προϊστάμενος της Μονάδας Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.