Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: 8 κουτάβια αναζητούν σπίτι!

Οχτώ αδέσποτα κουταβάκια ζητούν την βοήθεια σας - Καταγγελία από συμπολίτη μας για εγκατάλειψη ζώων...

 

 

Τα αδέσποτα σκυλιά εντοπίστηκαν περίπου 1 χλμ πριν από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων (στο τελευταίο πέταλο) από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους εξασφαλίσουν τροφή. Παρόλ΄αυτά η ανάγκη να βρεθούν άμεσα σπίτια, που θα φιλοξενήσουν τα 8 κουτάβια είναι μεγάλη.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως συμπολίτης μας είδε πριν από δυο εβδομάδες αγροτικό όχημα να φτάνει στο σημείο και να εγκαταλείπει τα κουτάβια. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, προκειμένου να προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες…

 

Για τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν ελαφρά την καρδία τα κατοικίδια τους τα λόγια είναι περιττά… και για εκείνος που προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους τα λόγια είναι πραγματικά πολύ λίγα.

 

Εμείς ευχόμαστε να βρουν σύντομα σπίτι και τα 8 κουτάβια…

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.