Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Συλλαλητήριο ενάντια στο Ασφαλιστικό (VIDEO)

Συλλαλητήριο ενάντια στο νέο Ασφαλιστικό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/01) στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

 

 

 

"Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους- Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!", ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναξαν όσοι συμμετείχαν στην απεργία.

  

"Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας", ανέφεραν οι ομιλητές, ενώ αναφερόμενοι στη συγκυβέρνηση τόνισαν:  "Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αφού εφάρμοσε κατά γράμμα και επέκτεινε τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων οι οποίοι διέλυσαν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, έκαναν καθεστώς για το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα για 400 και 500 ευρώ, ισοπέδωσαν δικαιώματα στην Υγεία και την Πρόνοια, εκτίναξαν την ανασφάλιστη εργασία, έρχονται να δώσουν το τελικό χτύπημα διαλύοντας ότι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση! Ό,τι κατάφερε ο λαός μας με τον αγώνα του να κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης έρχονται να το ξηλώσουν υλοποιώντας την διαχρονική απαίτηση της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας".

 

Ακολουθεί βίντεο….

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.