Επικαιροτητα

Οι πολιτικοί για τα Κούλουμα στην Τρίπολη (photos,video)

Για πρώτη φορά η Τρίπολη γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα στην Αγία Τριάδα στην περιοχή του Σέχι, σε περιοχή πίσω από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Παρά τις αντίξοες  καιρικές συνθήκες , οι Τριπολίτες δε δίστασαν να βρεθούν στου Σέχι και να γιορτάσουν αυτή την ημέρα, όπως προστάζει η παράδοση. 

Ο κόσμος χόρεψε, έφαγε τα πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και πέταξε χαρταετό.

Φυσικά δεν έλειψαν οι ευχές της Δημοτικής Αρχής, αλλά κι άλλων πολιτικών που βρέθηκαν εκεί...

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, είπε μεταξύ άλλων: "Μέτα από πολλά χρόνια στην Κάρτσοβα ,δεν μπορούμε να ξανακάνουμε τα κούλουμα εκεί. Ο Σύλλογος του Σέχι είναι πολύ δραστήριος και γι' αυτό σκεφτήκαμε φέτος να γίνουν εδώ τα Κούλουμα, σ' αυτόν τον παραδοσιακό χώρο".

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Βρέντας: "Να περνάμε καλά και όμορφα, πολύς κόσμος έχει έρθει. Είναι ποιοτικός χώρος, καθαρός και τον σκεφτήκαμε για να μπορεί ο κόσμος να πετάξει χαρταετό, επειδή πέρυσι είχαν διαμαρτυρηθεί".

Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης: "Παρόλο που ο καιρός μας τα χάλασε, αρκετός κόσμος κόντρα στις συνθήκες γιόρτασε τα Κούλουμα. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Σαρακοστή".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.